مجموع خدمات

آمبولانس تهران که در

آمبولانس خصوصی تهران ارائه میشود می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

1-حمل انواع بیماران:

 در حال حاضر در تهران انواع آمبولانس‌های ICU -CCU – NICU -PICU برای انتقال بیماران با شرایط ویژه و حاد به هر نقطه از کشور عزیزمان وجود دارند.

 

۲- انتقال بیماران با شرایط خاص با آمبولانس مناسب (ICU , CCU , NICU , PICU):

از آمبولانس های  ICU  برای انتقال بیماران با مشکلات  و ضایعات مغزی  استفاده می شود.از آمبولانس‌های  CCU  برای بیماران مبتلا به بیماری های قلبی و عروقی و ریوی استفاده می‌گردد. از آمبولانس‌های  NICU  برای بیماران نوزاد  استفاده می‌شود. از آمبولانس‌های  PICU  برای بیماران خردسالان استفاده می‌شود.

۳-مشاوره:

 مرکزهای اورژانس در تهران و خدمات آمبولانس تهران و سایر نقاط کشور آمادگی پاسخگویی و مشاوره با افرادی که همراه یا خویشاوند بیمار هستند را دارند چرا که در خیلی از موارد با همین م کوچک مشخص می‌شود که برای انتقال بیمار نیازی به استفاده از آمبولانس نیست و گاها حتی نیازی به رساندن اورژانسی بیمار به مراکز درمانی نیست.

۴-آمبولانس هوایی:

اگر بیماران در شرایط ویژه‌ و حادی قرار داشته  باشند و یا  به علت  موقعیت جغرافیایی خاص نیاز به انتقال هوایی باشد این امکان در خدمات آمبولانس تهران وجود دارد که با کمک  بوسیله جت آمبولانس و یا هلی کوپتربیمار در سریع ترین زمان ممکن به مراکز درمانی می رساند. در حال حاضر امکان استفاده از آمبولانس هوایی در تهران وجود دارد که  با هماهنگی و کمک فرودگاه‌هایی همچون فرودگاه مهر آباد و همچنین  ایر لاین های خارجی و داخلی جابجایی بیماران را انجام داد. این امکان وجود دارد تا بیماران ICU , CCU با هواپیما انتقال یابند.

۵-استقرار آمبولانس: 

از دیگر خدمات آمبولانس تهران که میتوان اشار کرد استقرار آن‌ها در مراکز درمانی و بیمارستانها جهت حمل بیمار، جابجایی بیمار بین مراکز درمانی و همچنین مستقر شدن آمبولانس در نزدیکی مراکز غیر درمانی همچون مراکز صنعتی و غیره.

 

خدمات اورژانس تهران:

اورژانس پیش‌بیمارستانی یا همان  EMS که مخفف عبارت Emergency Medical Services است، به خدمات پزشکی گفته می شود که در خارج از محیط بیمارستانی جهت درمان‌های اضطراری و اولیه و یا جهت حمل مصدوم انجام میگیرد. نام دیگر اورژانس پیش بیمارستانی  مرکز فوریتهای پزشکی است.

 

امداد رسانی در اورژانس پیش بیمارستانی در تهران و دیگر شهر‌ها به شرح زیر میباشد:

۱-  پس از تماس با اورژانس با شماره گیری ۱۱۵ در تهران و سایر نقاط کشور، تماس به فوریت‌های پزشکی وصل می‌شود که در آن جا کارشناس مسئول پاسخگویی  با سوال از شما در مورد بیمار اطلاعت لازم جهت را خدمات رسانی کسب می‌کند.

 

۲- پاسخگو بودت به سئوالات و دریافت آدرس:  

 یکی از مسئولیت های خدمات کارشناس اورژانس این است که از شخصی که بر بالین بیمار حاضر است سئوالاتی درباره بیمار بپرسد که مشخص کننده سن، جنس و علایم در بیمار است.  

۳-اعزام واحد امدادی اورژانس(آمبولانس):

بعد از آنکه سوالات توسط فردی که بر بالین بیمار است پاسخ داده شد، پزشکی که در اتاق فرمان است تصمیم می‌گیرد که آیا نیازی به ارسال  تیم امدادی  و آمبولانس به محل است یا نه. واگر جواب مثبت بود یک تیم اورژانس برای خدمات آمبولانس تهران که در نزدیک ترین فاصله تا محل بیمار قرار دارد به محل اعزام می شود.

۴-انجام اقدامات لازم :

نیرو‌های اورژانس پس از رسیدن به محل، شروع به انجام عملیات نجات می‌کنند.

 ۵- انتقال یا بیمار جهت حمل با آمبولانس:

هماهنگی های انجام گرفته با مرکز درمانی و اتاق فرمان سبب می‌شود تا کادر آمبولانس بتوانند بیمار را به نزدیک ترین مرکز درمانی جهت ارائه خدمات درمانی تحویل دهند. کادر اورژانس تهران در هنگام تحویل بیمار به مرکز درمانی و با ارئه اطلاعاتی که از بیمار در محل بدست آمده است به ماموریت خود پایان می‌دهند.

 

قسمت های تشکیل شده اورژانس در تهران و سایر نقاط کشور به شرح زیر است: 

 1-کادر مجرب

2-تجهیزات ویژه اورژانس

3-وسیله نقلیه

کادر مجرب:

جهت ارائه هر چه بهتر خدمات آمبولانس،  تکنسین آمبولانس‌ها در تهران و سایر نقاط کشور از بین افرادی که در رشته‌هایی فوریت های پزشکی، پرستاری و یا  اتاق عمل تحصیل کرده‌اند و گواهینامه رانندگی  نیز دارند انتخاب می‌شوند.


 
تجهیزات ویژه آمبولانس:

باتوجه به خدمات درمانی متفاوتی که بیماران مختلف نیازمند دریافت آن هستند، تجهیزات زیادی در آمبولانس‌های شهر تهران وجود دارد که می‌توان به امکاناتی همچون تجهیزات جهت امداد رسانی به بیماران با شکستگی عضو، وسایل حمل بیمار، احیا و برخی از دارو‌ها اشاره کرد.  

 

وسیله نقلیه: 

نوع امکانات برای امداد رسانی به بیماران بسته به شرایطی که در آن قرار دارند متفاوت است اما در اکثر موارد این وسیله آمبولانس می‌باشد. البته در مواردی از وسایلی همچون هلیکوپتر و کشتی و…  نیز استفاده میشود که البته با توجه به موقعیت جغرافیایی تهران، استفاده از وسایلی چون قایق و کشتی وجود ندارد.

 

سیستم اورژانس EMS 

سیــستم اورژانــس (EMS) که مخفف عبارت Emergency Medical Services  است سخت ترین وظیفه را در قبال  حوادثی که در آن کودکان و یا نوزادان صدمه میبینند دارد.

خدمانی که به این قشر آسیب پذیر جامعه ارائه میشود از بسیار با بزرگسالان متفاوت است و شرایط را برای همراهان بیمار و کادر اورژانس به شدت سخت و ویژه می‌کند.

مدت زمان ارائه خدمات اورژانس در تهران اینh2

رسیدن به موقع خدمات امدادی در زمان کم  پس از وقوع حادثه برای بسیاری از بیمارانی که در سنین کودکی یا خردسالی بسر می‌برند، از اهمیت بالایی برخوردار است تا خسارات بعدی را جبران نماید به طوری که از این زمان با عنوان ساعت طلایی یاد می‌شود.

بنابر این تلف کردن زمان در حین انجام خدمات امدادی می‌تواند موجب آسیب‌های غیر قابل جبرانی به کودک شود. بنابراین یکی از مهم ترین و ارزشمندترین بخش ها  در هر بیمارستانی در امداد رسانی به بیماران، بخش اورژانس است.

جایگاه خدمات  بخش اورژانس از آنجایی مهم و ارزشمند است که بالاترین حجم بیماران از نظر حساسیت و تنوع را در یک زمان در خود جای داده‌است و این نیازمند انجام امداد رسانی در کم ترین زمان و با بیشترین کیفیت در این بخش است و انتظار می‌رود خدمات درمانی و بهداشتی در این بخش بسیار فوری و مناسب ارائه شوند.

این موضوع سبب شده است تا از ارزیابی عملکرد اورژانس  جهت رسیدن به این هدف استفاده شود تا با کـاهش زمان  انتظـار بیمـاران در هنگام ارائه خدمات اورژانس شانس بیشتری برای بهبودی آن‌ها و جلوگیری از تلفات و آسیب‌های بعدی کمک کنیم.

اگر زمان زیادی در هر یک از مراحل امداد رسانی در اورژانس تلف شود علاوه بر آسیب به بیمار، از کیفیا و زمان ارائه خدمات مناسب به سایر بیماران نیازمند به فوریت های پزشکی کاهش میابد که علاوه بر نیتی بیماران شاهد تلفات زیادی خواهیم بود.

عملکرد مناسب بخش اورژانس از اهمیت بالایی برای  بهبود سایر بخش‌های بیمارستانی برخوردار است. تحقیقات نشان داده‌ زمانی که بیماران برای دریافت خدمات تشخیصی و درمانی صرف میکنند، یکی از مهم ترین عوامل موثر بر عملکرد صحیح اورژانس‌ها در سراسر دنیا است که از آن برای ارزیابی عملکرد اورژانس‌ها استفاده می‌شود در سال۱۳۸۶ پژوهشی در بخش اورژانس مرکز آموزشی درمانی حضرت رسول اکرم و بیمارستان فیروز آبادی تهران صورت گرفت که طی آن مدت زمانی که بیمار از زمان ورود تا لحظه ترخیص سپری کرده را بررسی کردند.

برای این کار از فـرم زمان سنجی گردش کار خدمات اورژانس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  استفاده شد.  این پژوهش  بر روی ۲۴۹ ییمار به بخش اورژانس بیمارستان‌های تهران انجام شد.

 

 نتایج نشان داد که  به طور میانگین هر بیمار  ۶/۲۸۳ دقیقه در بخش اورژانس حضور داشته است البته میانگین زمان حضور در بخش اورژانس برای هر کدام از این مراکز به این صورت است:

 

1- مرکز آموزشی درمانی حضرت رسول اکرم تهران (۳/۳۴۶ دقیقه)

 2-بیمارستان فیروزآبادی تهران (۵/۲۲۹ دقیقه)

همانطور که از مدت زمان مشخص است این زمان خدمان رسانی برای مرکز درمانی حضرت رسول اکرم   تهران بسیار بیشتر از بیمارستان فیروزآبادی تهران بود. میانگین کلی زمانی که طول می‌کشد تا اولین پزشک به بیمار برسد و او را ویزیت کند ۱/۱۳ دقیقه بود.

این پژوهش‌ها نشان می دهند که در برخی مراکز اورژانس تهران زمان ارائه خدمات بیش از حد معمول است که می تواند فاجعه بار باشد  و نیاز به تغییر برخی استراتژی ها در خدمات اورژانس تهران احساس می‌شود.

 

منبع: 

http://ambulance-private.com

 

 

 


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها